Bestilling på kød og pølser eller abonnement på vores nyhedsmail sker lettest ved at sende os en mail på st.lyngdal@mail.dk med navn, adresse og tlf.-nr.ØKOLOGISK KALV:½ pistol, ca 20 til 40 kg.Udskåret, pakket og mærket klar til fryseren: Kr 98,- pr kg netto. En pakke med ½ pistol indeholder: T-bone, højrebsteg, entrecote, roastbeef, wienerschnitzler, benløse fugle/bankekød, tern/strimler, culotte/, tykstegsbøffer, cuvetteosso buco, hak og suppebenHAKKET KØD:Økologisk oksehak, 5 kg: Kr 98,- pr kg.Hakket gris, 5 kg: Kr 69,- pr kgOLDENGRIS:½ gris fra mark eller skov, udskåret efter ønske, eller efter slagterens bedste evner, pakket og mærket, klar til fryseren, 30 - 50 kg: Kr 51,- pr kg, netto.Eller vælg en kasse:* Skinkekassen (schnitzler, strimler, hak, stege, tern)* Rygkassen (nakkekoteletter, skaftkoteletter, stege, hak)* Brystkassen (stribet flæsk, stege, spareribs, hak)Ca 5 - 10 kg i hver kasse.Uden unødvendige ben, svær eller spæk.Kr 69,- pr kg.PÅLÆGSVARER:Spegepølser: Kr 120,- pr stk. (Vægt 1 kg før tørring)Middagspølser: Kr 98,- pr kg (DM-vinder dog kr 110,- pr kg)AFHENTNING ELLER LEVERING:Levering: I Østjylland, kr 90,-.Forvent et lille tidsforbrug til fordeling af kødet i portioner, der passer til din husstand, inden du fryser ned i egen fryser.