Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Danmarks bedste pølser og pålæg af frilandsgris

Vi samarbejder med Danmarks bedste pølsemager, Brian Flink, der har vundet utallige priser for sit arbejde.
I både 2013, -14 og 15 blev en pølse produceret af frilandsgris, kødkvæg, ristede bacontern og ramsløg således kåret som Danmarks bedste ved fødevarefestivalen i Aarhus. Den er en del af vort standardsortiment.

Vore pølser består alle udelukkende af skært kød og krydderier - intet andet. Fedtindholdet er lavt, 10 til 15 %.

Af middagspølser kan vi udover DM-vinderen p.t. tilbyde:

Skinkepølse - mildt krydret wienerpølse. Guldmedalje ved FoodExpo. Meget mager.
Frankfurter - finthakket, let røget.
Krydderpølse - grovhakket med persille, hvidløg og peber. Guldmedalje ved FoodExpo.
Medister - traditionelt krydret med allehånde og løg. Frostvare.

Spegepølser:
Gourmet spegepølse med hvidløg - vores mest populære. Guldmedalje.
Med chilli - stærk.
Fennikel. Med hele frø.
Peber. Med rød og grøn, knust peber og hele peberkorn. Uden hvidløg. Ren frilandsgris.

Der er anvendt 1 kg kød pr pølse, ca 80% frilandsgris og ca 20% charolaiskrydsning.
Samlet mindstekøb (kan frit sammensættes) er 5 kg.
Vi gør opmærksom på, at vore pølser kan være stærkt vanedannende!

Vore pølser forhandles også af Landmad i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Horsens, hos Spar i Gjern samt i Salling i Aalborg og Aarhus.

Frilandsgris egner sig fortrinligt til at blive røget. Vi kan tilbyde røget mørbrad, hamburgerryg og bacon.