Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Danmarks bedste pølser og pålæg af frilandsgris

Vi samarbejder med Danmarks bedste pølsemager, Brian Flink, der har vundet utallige priser for sit arbejde.
I både 2013, -14 og 15 blev en pølse produceret af frilandsgris, kødkvæg, ristede bacontern og ramsløg således kåret som Danmarks bedste ved fødevarefestivalen i Aarhus. Den er en del af vort standardsortiment.

Vore pølser består alle udelukkende af skært kød og krydderier - intet andet. Fedtindholdet er lavt, 15 til 25 %.

Af middagspølser kan vi udover DM-vinderen tilbyde:

Skinkepølse - mildt krydret wienerpølse. Guldmedalje ved FoodExpo. Meget mager.
Frankfurter - finthakket, let røget. Lagervare.
Krydderpølse - grovhakket med persille, hvidløg og peber. Guldmedalje ved FoodExpo.
Medister - traditionelt krydret med allehånde og løg. Frostvare.

Spegepølser:
Gourmet spegepølse med hvidløg - vores mest populære. Økologisk kalv og frilandsgris. Guldmedalje. Lagervare.
Med chilli - stærk. Økologisk kalv og frilandsgris.
Fennikel. Med hele frø. Økologisk kalv og frilandsgris.
Peber. Med rød og grøn, knust peber og hele peberkorn. Uden hvidløg. Ren frilandsgris. Lagervare.
Økologisk oksespegepølse, helt uden E-numre, altså heller ikke nitrit.

Der er anvendt 1 kg kød pr pølse (økologisk oksespegepølse dog 800 gram).
Samlet mindstekøb (kan frit sammensættes) er 5 kg. Flere af pølserne er sæsonvarer.
Vi gør opmærksom på, at vore pølser kan være stærkt vanedannende!

Vore pølser forhandles også af en række udvalgte butikker i Østjylland.

Frilandsgris egner sig fortrinligt til at blive røget. Vi kan tilbyde røget mørbrad, skinke, hamburgerryg og bacon.